Käyttäjien sisäänkirjautuminen
Käyttäjänimi 
 
Salasana 
    Muista minut  
Post Info TOPIC: Pekka Siitoin ketju


Jawohl katkase

Tila: Offline
Viestit: 14
Päivämäärä:
Pekka Siitoin ketju
Permalink   


Hyvät American Boxing ystävät,

johtajastamme on ilmestynyt kirja. Eikä taida ollakaan ihan mitä tahansa kamaa.

American Boxing terveisin
Toni Kingi
Tämä oli johdatus siihen aikaan jolloin Pekka Siitoin ryhtyi valtakunnanjohtajaksi ja marssi muutaman kymmenen miehen kanssa pussihousut, musta paita ja koppalakki päässä pitkin Turun katuja. Pekka saikin nopeasti huomiota ja pääsi varsinaiseksi medialemmikiksi. Seurasin lehdistä miten oikeus julisti Pekka Siitoinin perustamia hengentieteen seuroja laittomiksi.

Pekka perusti aina uusia ja kaikki ne kiellettiin Pariisin rauhansopimuksen vastaisina.
Miehen naama näkyi myös televisiossa. Mieleeni jäi saunakuvaus jossa Siitoin sanoi puoluesihteerilleen - Heitä fasisti lisää löylyä.

Opiskelin Turun teknillisessä koulussa 1977 jonkin aikaa. Siitoinilla oli siihen aikaan liike Kaskenkadun ja Hämeenkadun kulmassa jossa myytiin hengentieteen kirjoja ja taisi olla valokuvaamo toisessa päässä. En nähnyt siellä koskaan asiakkaita Kerran näin Siitoinin kun hän poistui asiakirjasalkun kanssa. Liikkeen rikottu näyteikkuna kiinnitti myös huomioni.

Pekka kävi ainakin kerran Saksassa. Median mukaan kulku oli seuraava.
Saksaan ajettiin Siitoinin autolla joka oli täynnä natseja. Pian tapahtui väistämätön. Baarissa tuli riitaa oikean käden nostamisesta yms. ja Pekkaa lyötiin niin että tupakka putosi suusta. Puoluesihteeri Lehtonen ,joka poltti myöhemmin Kursiivin, vetäisi silloin aseen esiin ja alkoi ampua ympäriinsä. Asiakkaat pakenivat ovista ja ikkunoista. Poliisit saapuivat paikalle ja koko joukko putkaan. Ase paljastui vaarattomaksi paukkupistooliksi.

Pekkaa lyötiin ehkä keskimäärin kerran vuodessa ja uhattiin kerran kuukaudessa. Vehmaan huvilalla joku ampui kohti lasin läpi haulikolla . Alikadun pihassa yritettiin puukottaa. Kerran olin toimistossa kun puhelin soi. Soittaja oli mustalainen. Pekka sanoi -Heil Hitler ja kytki kaiuttimen päälle. - Tiedätkö mitä natsi. Sinä kuolet. Sinut tapetaan. Pekka innostui. -Niinkö luulet. Piristit kuule päiväni sanoi Pekka ja alkoi nauraa täyttä kurkkua. Mustalainen sulki luurin.

Aivotoimintaan lyöminen ja alkoholi ei näytä vaikuttaneen vaan järki säilyi elämän loppuun asti. Ehkä syynä oli se, että Pekalla oli hyvät suhteet alakertaan. Hän huusi Luciferia avukseen vielä kuolivuoteellaan ollessaan niin syöpää täynnä että ruoka ei enää mennyt alas.

-- Edited by tonikingi at 19:53, 2007-01-06

-- Edited by tonikingi at 19:55, 2007-01-06

-- Edited by tonikingi at 19:55, 2007-01-06

__________________
Mä en millään pidä siitä että tänne tuodaan neekereitä jotka normaalisti mun käsittääkseni kuuluu olla afrikassa. HYVÄ! Enhän minäkään lähde sinne syömään heidän banaanejaan. NÄIN ON!


Jawohl katkase

Tila: Offline
Viestit: 14
Päivämäärä:
Permalink   

Hyvät American Boxing ystävät,

on nimittäin todella kovan luokan opus.

American Boxing terveisin
Toni Kingi__________________
Mä en millään pidä siitä että tänne tuodaan neekereitä jotka normaalisti mun käsittääkseni kuuluu olla afrikassa. HYVÄ! Enhän minäkään lähde sinne syömään heidän banaanejaan. NÄIN ON!
Nimetön

Päivämäärä:
Permalink   

Johtaja Siitoin viimeisessä haastettelussaan
http://www.youtube.com/watch?v=e5P2n1UOMtA

Sieg Hail Suomi
http://video.google.com/videoplay?docid=-3697974924756747358

__________________
Nimetön

Päivämäärä:
Permalink   

HOMMA ON HELVETILLISESSÄ NOUSUSSA, MYÖTÄMIELISTEN VOIMIEN MUKAAN NAANTALIN KESKUSTASSA VALETAAN JO JALUSTAA SUURMIEHEN PATSAALLE. RAHTILAIVAT ON TANKATTU JA OVAT MATKALLA NOUTAMAAN AFRIKASTA BANAANIKÄYTTÖISTÄ TYÖVOIMAA HANKETTA VARTEN. VAROVAISTEN ARVIOIDEN MUKAAN JÄRISYTTÄVÄN KORKUISEN NÄKÖISPATSAAN YLÄVIISTOON OJENNETUN KÄDEN PÄÄLTÄ NÄKYY KONGOON SAAKKA.

HE
HÄN
KALEVI SUOJASTO
DANIEL CARVER
EI HE
JOHNNY REBEL
GRAND DRAGON KKK__________________
Nimetön

Päivämäärä:
Permalink   

Kommentteja Siitoimesta:

"Lopuksi oli vapaata keskustelua mm. hypnoosin käytön luvallisuudesta tällaisessa tutkimuksessa, sekä uskonnollisista mielipiteistä, joista esitti Pekka Siitoin hyvin varmoja käsityksiään, joita muut eivät oikein tuntuneet hyväksyvän." Turun-Ufo ry:n kokouspöytäkirjasta 21.10.1971

"Kiinnostuksestaan paholaisiin on puhunut ainakin natsiopeistaan tuttu Pekka Siitoin. Haastatteluissa hän on ilmoittanut harrastavansa mustaa magiaa, olevansa yhteydessä noitiin ja valokuvanneensa ufon. Siitoin on harrastanut Turussa myös magiaan ja mystiikkaan keskittynyttä seuratoimintaa." Helsingin Sanomat, 14. helmikuuta 1991

"10.2. Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin vangitaan epäiltynä ammattimaisesta viinakaupasta. Hänet tuomitaan myöhemmin käräjäoikeudessa satojen tuhansien markkojen korvaukseen ja ehdolliseen vankeuteen." Rannikkoseudun arkisto 1997

"(Käräjäoikeuden syyttäjä) Lähtinen syytti Siitoinia 3400 litran kauppaamisesta. Hän oli jo syytettä rakentaessaan lähtenyt siitä, että Siitoin olisi saattanut saada omaan kulutukseensa ja vieraittensa kestitsemiseen uppoamaan 600 litraa viinaa. Siitoin myönsi enintään 100 - 200 litran myynnin ja kertoi juoneensa itse loput miehiltä ostamistaan viinoista. Hieman Siitoin itsekin ihmetteli hurjaa juomakuntoaan, kun laskutoimitus osoitti viinaa tämän mukaan kuluneen litran verran päivässä." Iltalehti 4. 3. 1997

"Yhdeksänkymmentä luvun alussa ilmeni Suomessakin juutalaisvataisuutta. Uusnatsit esiintyivät julkisuudessa Naantalin "SS-gruppenfuhrer" Pekka Siitoin johdolla. Yöllä 15.7.1993 Turun juutalaisella hautausmaalla häväistiin 125 hautakiveä.  Kesäkuun 8 pv:nä 1993  eduskunnan täysistunnossa eräs kansanedustaja sätti  Ben Zyskowicziä  "häikäilemattömäksi Puolan juutalaiseksi.""

http://www.blackmetal.fi/forum/index.php/topic,270.0.html__________________
Nimetön

Päivämäärä:
Permalink   

Siitoin-kuvia:

http://www.antikvariaatti.net/tuotekuvat/isotkuvat/31088.JPG

http://www.antikvariaatti.net/tuotekuvat/isotkuvat/31091.JPG

http://www.antikvariaatti.net/tuotekuvat/isotkuvat/34054.JPG

http://www.antikvariaatti.net/tuotekuvat/isotkuvat/34061.JPG

http://www.antikvariaatti.net/tuotekuvat/isotkuvat/5101.JPG

http://www.antikvariaatti.net/tuotekuvat/isotkuvat/40520.JPG

 __________________
Nimetön

Päivämäärä:
Permalink   

Lisää kuvia:

http://www.antikvariaatti.net/generalsearch.php?search=siitoin&searchtype=&searchfrom=all&dosearch=1#KERAILY__________________
Nimetön

Päivämäärä:
Permalink   

Siitoin Wikipediassa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Siitoin

http://en.wikipedia.org/wiki/Pekka_Siitoin__________________
Nimetön

Päivämäärä:
Permalink   

Kommentteja Siitoimesta (kerätty keskustelufoorumeilta):

"SUOMI TARVITSEE MUUTOSTA. NYKYMENOLLA TULEE KÄYMÄÄN HUONOSTI. SUUNNAN ON KÄÄNNYTÄVÄ NOPEASTI. OIKEA MIES TÄSSÄ TILANTEESSA MAAMME JOHTOON ON SUOMEN KANSALLISOSIALISTIEN JOHTAJA PEKKA SIITOIN."

"Kaikkien Suomen todellisten nationalistien ja kansallissosialistien täytyy antaa tukensa Pekka Siitoimelle vaativassa valtakunnanjohtajan tehtävässä. Pekka ansaitsee meidän kaikkien kunnioituksen ja pahansuopaiset juoruilut Siitoimesta on lopetettava välittömästi."

"Liity aseellista vallankumousta kannattavien joukkoon, niin kuin minä olen jo tehnyt. Ainoastaan aseellinen vallankumous voi poistaa pakoloisongelman. Meidän täytyy hyökätä aseiden kanssa eduskuntaan, presidentinlinnaan, pääesikuntaan, valtioneuvostoon. Tarvitsemme joukon aseistettuja miehiä, jotka ovat valmiita vaikka uhraamaan henkensä vallankumouksen puolesta. Valtakunnannjohtaja Pekka Siitoin on lupautunut asettumaan vallankumouksen johtoon. Olemme sisällissodan kynnyksellä. Tästä sisällissodasta tulee paljon armottomampi kuin vuoden 1918 sisällissodasta."

"On totta, että Pekka Siitoin on iältään jo lähes 60 vuotta, mutta entä sitten? Ikä tuo mukanaan arvokasta kokemusta ja sitähän Siitoimella on enemmän kuin kenelläkään muulla aatemihellä maassamme. Valtakunnanjohtaja on taistellut asiamme puolesta jo 30 vuotta! Siitoimen juomista on usein liiotelta ja kukapa skinikään ei joskus kaljaa ottaisi? Sitäkin sopii miettiä. Lisäksi Siitoin ei ole missään hoidossa vaan ammatiltaan toimitusjohtaja."

"Pekka ei ole yhtään sen juopompi kuin skinitkään. Siitoin on ilmoittanut jatkavansa valtakunnanjohtajana ainakin seuraavat 20 vuotta, seuraajaa ei ole aika vielä edes miettiä."

"Siitoimella sattuu olemaan sellainen määrä aseita, ettei paremmasta väliä. Ellet sattunut tietämään, niin hän pitää kartanossaan sotamuseota. Pekka ei tietysti ole niin tyhmä, että menisi julkisesti asearsenaaliaan mainostamaan kaikille. Monet asiat kerrotaan vain puolueen jäsenille."

"Itse olen kannattanut jo vuosia Pekka Siitoimen asettumista nationalistisenkin liikkeen johtoon. Tässä näkemyksessä pysyn edelleen. En muuta jatkuvasti mielipiteitäni poliittisten tuulten mukana. Olen aina pitänyt Siitointa synnynnäisenä johtajana, joka tulee joskus johdattamaan kansamme parempaan tulevaisuuteen."

HEIL SIITOIN!
HEIL HITLER!

"Vain Pekka Siitoimen johdolla Suomi voi nousta nykyisestä alennustilastaan. Heil Siitoin!"

-------------------------- 

Seuraava tarina perustuu tositapahtumiin.

Eräs tuttavani kohtaasi pienessä kaupungissa torilla mantteliin sonnustautuneen valtakunnanjohtajan ja tämän adjutantin.

Uteliaana lähti sitten lompsimaan Pekan ja adjutantin perässä (seuraa Johtajaa?)

Kävelivät makkarakojun ohi jossa makkaranpaistaja oli jo ilmeisesti jonkin aikaa tuloksetta yrittänyt sytyttää kaasugrilliä ja ilmassa leijui vahva kaasun lemu.

Pekka kommentoi hymyillen adjutantille:

"Asiallinen tuoksu."

Homma on aivan saatanan kovassa nousussa.

--------------------------------

"Mutta asiaan, kun palveluksessa on edes kourallinen itseni kaltaisia suursotureita, johdossaan todellisia modernin sotatieteen maestroja kuten P. Siitoin, on tilanne se että suursuomen rajoja voidaan lähteä merkitsemään vaikka tältä istumalta."

"Totta! Siitoinhan piti koko Naantalia kurissa ja nuhteessa kahden susikoiran ja deaktivoidun schmeisserin kanssa! Jos tälle supersotilaalle annettaisiin vaikka kolmas koira ja toimiva rynkky, ei muuta tarvittaisi. Moskova vapisee jo! Perkeleellinen nousu odotettavissa."

"Tai voisiko Siitoimen kloonata? Pari tuhatta isomahaista ja komeaviiksista valtakunnanjohtajaa pitkät nahkatakit päällä rynnäköimässä rajan yli... ihan tulee tippa silmään."

---------------------------------

"Pekka Siitoin presidentiksi! Siitoin on saatava Mäntyniemeen viimeistään vuonna 2006, jotta Suomen suunta kääntyisi. Toinen vaihtoehto on vallankumous."

----------------------------

Nyt Väpä, homma saatanan kovaan nousuun, tässä vaiheessa on jo todistettu että Mäenpää, Tanner ja Virtanen ovat vasemmistolaisia ja entisiä kommunisteja. Ei perkele, nyt ei saa taipua. Lentolehtisten jako on aloitettava välittömästi, aluejohtaja Arjen putki on saatava poikki, ja heti on soitettava Pekalle. Liittokokous on pidettävä välittömästi jossa perustetaan uusi puolue, nimeltään Kansallinen oikeistorintama KOR. Sen johtoon tulee maassamme pisimpään toiminut nationalisti, eli Pekka Siitoin. Sen jälkeen Kuismasta tulee uusi puheenjohtaja ja hänellä on kova vastuu, todella kova vastuu. Me emme saa hyväksyä minkäänlaista kieroilua Mäenpään porukalta, nimittäin magnumit löytyy. Mutta arjalaisia emme ammu. Muistakaa, me nousemme tuhkasta fenix-linnun lailla. Tankatkaa amerikan auto ja sturmjoukot liikkeelle.

HOMMA ON VIELÄ SAATANAN KOVASSA NOUSUSSA!!!

Aluesihteeri

Lahti AGV

ps Hitler MC toivottaa kaikille VALKOISTA Joulua

--------------------------------------

Uusi valtakunnanjohtajavalinta lähestyy. Vetoamme nyt kaikkiin vastuuntuntoisiin Suomi-natseihin, jotta he saapuisivat sunnuntai illaksi Turkuun tukemaan Pekka Siitoinin uudelleenvalintaa. Tiedustelumme on saanut tietoonsa, että joukko heikompia ehdokkaita aikoo liittoutua ennakolta vahvinta ennakkosuosikkiehdokasta Pekka Siitoinia vastaan. Moinen halpamainen taktikointi on estettävä kaikin mahdollisin keinoin. Siitoinia tukemaan toivomme erityisesti taistelulajien ja valtiotieteen tuntijoita. Olemme saaneet myös ulkomaisten natsijohtajien tuen Siitoinin uudelleenvalinnalle. Esim. Lauck ja Covington ovat 100% Valtakunnajohtajan uudelleenvalinnan takana.

----------------------

Uusnatsien johtohahmo Pekka Siitoin kuollut

 

Suomalaisten uusnatsien tunnetuin hahmo, naantalilainen Pekka Siitoin kuoli viime maanantaina vaikean syöpäsairauden murtama. Siitoin oli kuollessaan 59- vuotias.

Siitoin tuli tunnetuksi vuonna 1976 perustamansa natsistisen Kansallis-demokraattisen puoleen johtajana.

Hän kutsui itseään "valtakunnanjohtajaksi". Samaa nimitystä käytti itsestään myös Adolf Hitler.

Löyhästi organisoitunut Kansallis-demokraattinen puolue ei koskaan saanut Suomessa merkittävää kannatusta.

http://www.iltasanomat.fi (13.12.2003)

-------------------------------

Pekka Siitoin, Suurin Suurista Suomen Sotureista, astui sisään Valhallan portista Maanantaina 8.12.2003.

Hän ei ole enää Joukossamme, mutta hänen muisto ja henki elää aina kanssamme. Osoittakoon sivustomme puna-valko-mustat värit kunnioitusta rakkaalle Valtakunnanjohtajallemme!

Sieg Pekka! Hävisit tämän taistelun syöpäsoluja vastaan, mutta aatteesi tulee vielä voittamaan!

14/88!!!

----------------------------

10 Isänmaallista Miestä

Kirjoittanut: Suomen Leijona, 13.1.2004 klo 23.46

1.Edesmennyt Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin käytti koko elämänsä suomalaisen yhteiskunnan valistamiseen kansallissosialismin todellisista inhimillisistä kasvoista.

2.Suomi-Isänmaan puheenjohtaja Väinö Kuisma on palauttanut Kalevalan ja sen edustamat arvot Suomen uljaan nuorison mieliin.

3.Tuleva Europarlamentin jäsen Seppo Lehto pitää Karjalan liekkiä hengissä ja antaa pettureiden kuulla kunniansa.

4.Matkailuyrittäjä Klaus Juutilainen on takuu Suomen ja germaanisen yhteisön tiiviiden suhteiden säilymisestä.

5.Suomalaisasiamies Olavi Koskela on opettanut Suomen kansalle ikuisen periaatteen - lisäänny tai kuole.

6.Kaupunginvaltuutettu Olavi Mäenpää on paljastanut suvaitsevaisten naisten alastonkuvia ja moraalittomuuden ja on osallisensa Herran nuhteen palauttamisessa Suomeen.

7.Talonmies Esa Taberman on suomalaisen neohumanismin isä ja levittää Pelastuksen sanomaa Kansan keskuuteen.

8.Roskakuski Pekka Kemppainen paljastaa armotta juutalaisia salaliittoja Suomesta ja maailmalta.

9.Suomen Sisun urheat miehet kasvattavat nuorisoamme kurin ja tiukan rotusidonnaisten hyveiden pohjalta.

10.Kansanedustaja Tony Halme pitää huumehyypiöt ja vaimojaan lyövät alkoholistit poissa kaduilta.

------------------------------------

Siitoin

Kirjoittanut: isänmaa, 23.6.2004 klo 21.37

Edesmennyt Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin on taistellut isänmaamme puolesta ja antanut henkensä sen asian vuoksi että meillä olisi hyvä ja arjalainen Isänmaa.

Kaikki väitteet siitä että Siitoin olisi ollut pelkkä pelle tai hullu on pelkkää vastustajien propagandaa.

Pekka Siitoin oli jo legenda eläessään, hän oli mies paikallaan. Hänessä oli miestä sanoa asiat niinkun ne oli.

-----------------------------

Pekka Siitoin

Kirjoittanut: kiitollinen, 20.6.2004 klo 23.18

Me kaikki saamme olla kiitollisia suurelle johtajalle Pekka Siitoinille!

Pekka Siitoin on antanut henkensä sen asian puolesta, että meillä suomalaisilla säilyisi puhdas arjalainen Suomi.

Pekka ei ainoastaan elänyt sen asian puolesta, vaan myös antoi henkensä ettei kukaan joka häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi ikuinen elämä maanpäällä tulevassa Valtakunnassa.

Ja tämä Valtakunta tulee kestämään 1000 vuotta. Adolf Hitler on viitoittanut tämän uuden tien ihmiskunnalle.

Kunnia Siitoinille korkeuksissa!

Heil Siitoin!

Heil Hitler!

------------------------------------

Pekka Siitoin toimi Suomen Valtakunnanjohtajana. Siitoin näytti suuntaa kansalliselle liikkeelle. Hän oli vastustajien pelkäämä karismaattinen johtaja jota kansan syvät rivit kannattivat. Media ja valtaeliitti teki kaikkensa Kansallis-Demokraattisen Puolueen ja Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimen maineen pilaamiseksi.

Pekka Siitoin toimi koko Suomen hyväksi. Siitoin uskalsi sanoa asiat ääneen. Valtakunnanjohtajana Siitoin teki jo 1970-luvulla valtavasti työtä suomalaisuuden eteen. Samaan aikaan politiikot olivat rähmällään Neuvostoliittoon päin. Pekka Siitoimen johdolla KDP taisteli suomalaisuuden puolesta, tiukasti kommunismia vastaan. Tätä työtä tullaan toivottavasti tulevaisuudessa arvostamaan entistä enemmän.

----------------------------------

Pekka Siitoimen saavutukset ovat suuria. Niitä ei kaikkia tuskin kukaan muistaisi edes luetella.

Pekka Siitoin on ollut Suomen valtakunnanjohtaja noin 30 vuotta. Se on valtavan pitkä aika, komea ura. Siitoin on johtanut kansallista liikettä ja näyttänyt suuntaa taistelussa Suomen puolesta.

Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin on kerännyt suuren määrän kannattajia. Hän on menestynyt vaaleissa, julkaissut lukuisia kirjoja, järjestänyt näyttäviä marsseja. Siitoin on ollut kansallisen vastarinnan äänitorvi Suomessa. Ja niin edelleen ja niin edelleen.

------------------------------

Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin oli todellisuudessa kaikkea muuta kuin hullut tai pelle. Media yritti tottakai hänet sellaisena esittää koska KDP:n toiminta oli suuri uhka eliitille. Toki Siitoin oli huumorintajuinen ja karismaattinen Johtaja, mutta ei suinkaan pelle tai hullu.__________________
Nimetön

Päivämäärä:
Permalink   

Vappumarssilla

http://www.antikvariaatti.net/generalsearch.php?search=vappumarssilla&searchtype=&searchfrom=all&dosearch=Haku&dosearch=1

__________________
Sivu 1 yhteensä 1 sivusta  sorted by
 
Pikaviesti

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi pikaviestiä

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard