Käyttäjien sisäänkirjautuminen
Käyttäjänimi 
 
Salasana 
    Muista minut  
Post Info TOPIC: Suomen Sisu TV:ssä
Nimetön

Päivämäärä:
Suomen Sisu TV:ssä
Permalink   


Mitä sanotte? Ovatko Halla-aho ja Lahtinen yhtä kovia kuin Siitoin, Kuisma ja Arje?

http://www.youtube.com/watch?v=aIh1icQPQhs

http://www.youtube.com/watch?v=8-rvz_L4PwY
http://www.youtube.com/watch?v=lk4VYnE8dh8

VAUNU: MAAILMANKANSALAINEN KOHTAA SUOMEN SISUN
Vaunun kyydissä Tommy Lindgren ja Teemu Lahtinen

Vaunu vie ihmisoikeuspoppari Tommy Lindgrenin viettämään päivää maahanmuuttoa vastustavan nationalistin Teemu Lahtisen kanssa. Teemu on Muhammed-pilakuvista tunnetun Suomen Sisu -järjestön puheenjohtaja, Tommy puolestaan Don Johnson Big Bandin laulaja ja Amnestyn entinen tiedottaja. Miesten käsitykset maahanmuuttajista eroavat toisistaan kuin yö ja päivä.

Eero Hietalan ja Ilkka Hynnisen mukana Tommy ja Teemu tutustuvat Ateneumiin, pakolaisten vastaanottokeskukseen ja maahanmuuttajien kulttuurikeskukseen Caisaan. Teemu ei säästele sanoissaan:
- Mielestäni yhteiskunnan ei tulisi tukea tällaisia kulttuurikeskuksia, hän sanoo. Teemun mielestä maahanmuuttajille ei tulisi kustantaa mitään erillisiä palveluja. Jotka tänne tulevat, saavat pärjätä siinä missä muut. Tommy puolestaan uskoo, että Caisassa Helsingin kaupungin rahat ovat hyvässä käytössä.

Illan päätteeksi keskustelijat viedään egyptiläiseen pizzeriaan syömään. Siellä joukkoon liittyy muita suomensisulaisia. Jussi Halla-Aho näkee koko humanitaarisen maahanmuuton isona ongelmana.
- Olisi paljon tehokkaampaa avustaa hädänalaisia ihmisiä heidän omissa kotimaissaan tai pakolaisleireillä, hän sanoo. Turvapaikkamenettely käy hänen mukaansa vastaanottavalle yhteiskunnalle kalliiksi.

Suomensisulaiset eivät usko, että islaminuskoiset maahanmuuttajat voisivat sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan. Esimerkiksi kunniamurhat ja juutalaisviha voivat islaminuskoisten määrän kasvun myötä yleistyä.
- Luulen, että tässä maalataan islamilaisista aika hurjia uhkakuvia, Tommy sanoo. Hän ei usko, että järjestön jäsenistössä on kovin syvällistä islamin tuntemusta.

Tuotanto: Aito Media ja YLE Ajankohtaisjournalismi
eh/ek

__________________
Sivu 1 yhteensä 1 sivusta  sorted by
 
Pikaviesti

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi pikaviestiä

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard