Käyttäjien sisäänkirjautuminen
Käyttäjänimi 
 
Salasana 
    Muista minut  
Post Info TOPIC: Miten käy meidän uskollisista uskollisimpien ei-Johtajan pettäneiden?
Nimetön

Päivämäärä:
Miten käy meidän uskollisista uskollisimpien ei-Johtajan pettäneiden?
Permalink   


Onko edessä homman lähteminen ikuiseen laskuun, pirtupullojen kilistessä lohdutonta tyhjyyttään, Valkyyrian ratsastaessa AB-miehet tarakalla aamunkoittoon viimeisen kerran, ilman että mekään syömme "niiden" banaaneja enää koskaan??!

Vai nouseeko Feeniks-lintu vielä tuhkasta kammottavasti pirtuhöyryissä rääkäisten?

Esko Mörkö, KM-ABM&N

__________________
Nimetön

Päivämäärä:
Permalink   

Itse olen ryypännyt viimeiset viisi vuotta suruun ja piikannut ankarasti kaikkia naaraspuolisia koska olen tiennyt että tämä päivä viimein koittaa. Syvästi masentuneena tästä tiedosta olen laskenut Suomen lipun puolisalkoon ja se saakoot liehua siellä niin kauan kunnes värit siitä haalistuvat kuin Teamhollolan muisto ikään. Olen juonut tymäkkää pirtua sekä ampunut kaikilla aseillani mutta mikään ei tunnu auttavan. Viimeksi eilen sytytin palavan ristin pihamaalleni ja liekkien valaistessa hämärtyvää iltaa lauloin pirtukyynel silmäkulmassa Eerikaa sekä muita Kolmannen valtakunnan marssilauluja, samalla tehden käsi  45asteen kulmassa  terevehdyksiä johtajalle kunnes sammuin. 

Tänä iltana sytytän jälleen ristin ja juon maljan jos toisenkin.  

__________________


Hänen alamainen

Tila: Offline
Viestit: 6
Päivämäärä:
Permalink   

Heil heil

Homma voi olla hetkellisesti laskussa, mutta meidän myötämielisten voimien on muistettava eräs perusasia: On selvää että luonto toimii kylmän systemaattisesti. Se hävittää heikot maan päältä ja jättää vahvat voittajat maan päälle elämään. Ja voi sitä kuka herjaa tuota luonnonlakia!

Emme kai kukaan halua jäädä toisen luokan kansalaisiksi omassa maassamme? Meidän tehtävä ei ole ainoastaan yhdistäytyä, vaan ajaa nämä muukalaiset (nokipiikit) tästä maasta pois. Kaikki. Me ollaan Suomalaisia. Jawohl, katkase!

Feeniks-lintu on vielä nouseva tuhkasta ja raunioista ja me syömme vielä "heidän" banaaninsa. Kauan eläköön Suomen Kansa!

PS: Meillä on Magnumit valmiina, joten kutsun tullessa olemme valmiina. Emmekä ammu arjalaisia.

__________________
Helvetin hyvä
Sivu 1 yhteensä 1 sivusta  sorted by
 
Pikaviesti

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi pikaviestiä

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard